×
Your cart is empty.
×
Your cart is empty.
Uw tegels, lijm, voeg en sanitair bestellen tegen outlet prijzen in onze webshop! Wij zijn onderdeel van Tegelhome. Meer dan 1000m2 tegel, badkamer -en woonplezier nabij Meppel!

Unicom Starker

Een van onze favoriete fabrieken van Italië is Unicom Starker. Met name de Natural Slate serie is verbluffend te noemen. De diversiteit aan kleuren van kleuren en structuren van deze vloertegels zorgen voor een prachtig natuurlijk effect. Daarnaast heeft deze fabriek een breed scala aan vloertegels in hun assortiment. Voor elke ruimte de perfecte tegel te vinden. Met Unicom Starker tegels kiest u voor een exclusieve uitstraling voor een betaalbare prijs.

unicom_starker_logo
 • Unicom Starker Icon

  Unicom Starker Icon

  Unicom Starker Icon

  De Unicom Starker Icon is een schitterende serie tegels. De tegels onderscheiden zich met een mooie betonlook vloer- en wandtegels in schitterende neutrale tonen. De tegels hebben de uitstraling van cement, maar zijn onderhoudsvriendelijk, net als keramische tegels. Uw interieur krijgt een stoere en moderne uitstraling. Daarbij bestaat de Icon serie uit mooie natuurlijke kleuren, wat mooi uitkomt in uw interieur.

  Unicom Starker Icon: iconische tegels

  Deze tegels zijn er in vierkante formaten (zoals 80x80 cm) en in langwerpige formaten (zoals 40x90 cm). Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallender decor dat iets weg heeft van versleten vintage patchwork tegels, maar dan in de subtiele Icon kleuren. Unicom Starker Icon tegels zijn ook verkrijgbaar in mozaïek en in tegelstroken voor op de wand. En er zijn speciale legstukken verkrijgbaar voor optimaal leggen.
  Beschikbaarheid 2-4 weken
  Merk Unicom
  Serie Icon
  Afmeting 60x120 cm, 15x90 cm, 45x90 cm, 80x80 cm, 60x60 cm, 30x60 cm
  Extra Mosaic, Stroken, Plinten
  Kleuren 5 (Bone White, Dove Grey, Gun Pownder, Taupe Back, Jet Black)
  Bewerking Mat & Grip
  Toepasbaarheid Vloer en wand
  Bekijk Unicom Starker Icon brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.